Normál álláshirdetés

Normál álláshirdetés

Normál hirdetési lehetőség a Gyáriállás.hu oldalon.

Ha már kimerítetted a 3 db ingyenes hirdetés lehetőségét, akkor ne aggódj, még mindig van lehetőséged további hirdetések feladására, ami csak 1990 Ft/hirdetés. Ez a normál álláshirdetés csomag, amely számos előnnyel jár:

  • Hirdetés feladása: Egyszerűen és gyorsan feladhatsz egy hirdetést, amelyben leírhatod a munkakör részleteit, az elvárásokat, a fizetést, a munkaidőt, a helyszínt, és bármilyen egyéb információt, amit fontosnak tartasz.
  • Hirdetés frissítése, törlése, módosítása: Bármikor módosíthatsz, frissíthetsz, vagy törölhetsz egy hirdetést, ha a szükség úgy hozza. A hirdetésed 30 napig marad érvényes, de ha szeretnéd, meghosszabbíthatod, vagy újraaktiválhatod.
  • Jelöltszűrő beállítása: Beállíthatsz különböző szűrőket, amelyek segítenek kiválasztani a legalkalmasabb jelölteket a hirdetésedre. Például megadhatod a képzettséget, a tapasztalatot, a nyelvtudást, vagy bármilyen egyéb kritériumot, amit fontosnak tartasz.
  • Jelentkezők kezelése: Láthatod, hogy hányan és kik jelentkeztek a hirdetésedre, és kapcsolatba léphetsz velük. Küldhetsz nekik üzenetet, meghívhatod őket interjúra, vagy elutasíthatod őket. A jelentkezők profilját is megtekintheted, ahol láthatod az önéletrajzukat, a motivációs levelüket, és más releváns adatokat.
  • Potenciális jelöltek: Oldalunk automatikusan ajánl neked releváns jelölteket a feladott álláshirdetéseidhez. Ha találsz valakit, akit érdekesnek tartasz, akkor felveheted vele a kapcsolatot, és meghívhatod a hirdetésedre.
  • A hirdetés megjelenik a gyáriállás.hu weboldalán valamint a cvnet.hu és az újállásom.hu oldalainkon, valamint a releváns facebook oldalainkon és csoportjainkban: A hirdetésed nem csak a gyáriállás.hu oldalon jelenik meg, hanem más népszerű álláskereső oldalakon és közösségi média platformokon is, ahol több ezer potenciális jelöltet érhetsz el. Így növeled a hirdetésed hatékonyságát és láthatóságát.
  • A hirdetéseknél lehet feltölteni képet, videót is akár: A hirdetésedet még vonzóbbá és informatívabbá teheted, ha feltöltesz hozzá képeket vagy videókat, amelyek bemutatják a munkahelyet, a munkafolyamatot, a munkakörnyezetet, vagy bármi mást, amit fontosnak tartasz. A képek és videók segítenek a jelölteknek jobban elképzelni, hogy milyen lenne nálad dolgozni, és felkelthetik az érdeklődésüket.
  • Kezelő felületén belül tagokat vehetsz fel, akiknek egyedi hozzáférést biztosíthatsz, mint pl hirdetésfeladása, jelentkezők kezelése: Ha nem egyedül kezeled a hirdetéseidet, hanem több kollégáddal együtt, akkor beállíthatsz nekik különböző jogosultságokat, amelyek meghatározzák, hogy mit tehetnek a hirdetéseiddel. Például megadhatod, hogy ki adhat fel hirdetést, ki módosíthatja, ki törölheti, ki kezelheti a jelentkezőket, stb. Így egyszerűbben és hatékonyabban tudsz együttműködni a csapatoddal.

A normál álláshirdetés csomag a legjobb választás, ha gyorsan és egyszerűen szeretnél gyári munkaerőt találni. Ne habozz, adj fel egy hirdetést most, és találd meg a legjobb jelölteket a gyáriállás.hu segítségével! 

Mi az amit kapsz tőlünk?

Hirdetői profil

Rengeteg információ, statisztika megtalálható a profilodban.
ingyen

Előszűrő

Előszűrőt állíthat be a jelentkezőknek, hogy csak a legjobbakkal keljen foglalkoznia.
ingyen

Hirdetés feladása

Rendszerünket használva most igen kedvező díjon hirdethetsz.
1990 Ft/hirdetés
1990 Ft

Jelöltek kezelése

Akár 1 kattintással tudja kezelni a beérkezett jelentkezőket. A jelölteket értesítjük a döntéséről emailben. Velünk időt spórol.
ingyen

Hirdetés kezelése

A feladott hirdetést törölheted, módosíthatod, újra feladhatod.
ingyen

Fióktagok

Kezelő felületén belül tagokat vehet fel, akiknek egyedi hozzáférést biztosíthat, mint pl hirdetésfeladása, jelentkezők kezelése.
ingyen

Hirdetés kiemelése

A hirdetésedet kiemelheted 3, 7, 15, vagy akár 30 napra is.
490 Ft-tól

A feltűntetett árak bruttó árak. Alanyi adómentes számlát állítunk ki a szolgáltatásról, melyet emailben továbbítunk.